Vreme čitanja: oko 1 min.

Iza vređanja fudbalera Barse je neverovatna "šema": Katalonci već ranije sve prijavili lokalnoj policiji

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Injigo Martinez nije ni prvi ni poslednji koji je prošao kroz rafal psovki

  • 0
Injigo Martinez Foto: Twitter / Printscreen / Reshad Rahman

Fudbaler Barselone, Injigo Martinez juče se našao u centru pažnje nakon što je ušao u sukob sa jednim mladim navijačem posle treninga, a sve zbog psovki i uvreda koje mu je ovaj izrekao. Sve se završilo na rečima, pri čemu je igrač Katalonaca zapretio da se ovo dešava "poslednji put".

Iako je delovalo da će sve proći kao što i inače biva i da će Martinez samo produžiti dalje u svom automobilu, on se zaustavio i vratio da se razračuna.

- Ovo je poslednji put da me nazivaš budalom ili da me vređaš. Poslednji put da me ti i tvoji prijatelji vređate - rekao je Martinez navijaču.

Međutim, otkriveno je da ovo nije prvi slučaj vređanja fudbalera Barselone i da je zbog svega ranije morala da reaguje i lokalna policija, jer se stvar dešavala izvan kompleksa kluba, gde je prisutno privatno obezbeđenje.

Naime, reč je o influenserima koji uvredama i povicima pokušavaju da iznerviraju igrače Barselone i da tako od njih izvuku viralan sadržaj za društvene mreže. Kroz sve su već ranije prolazili Žoao Kanselo, Đordi Alba, Lionel Mesi i Samjuel Umtiti.

Štaviše, Kanselo je otkrio da jedni isti navijači čekaju na njegov autogram iznova, a da je kasnije rekao da je svestan da sve dalje preprodaju.

Barselona je inače slučaj prijavila policiji prema pisanju španskog Asa, a katalonski klub je sakrio raspored svojih treninga. Ipak, očigledno je da navijači imaju svoje izvore.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda uz čuveni hit Rođe Raičevića pozvala navijače na meč protiv IMT-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA