≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duljaj pred Voždovac otkrio stanje Saldanje i kada bi mogao da se vrati na teren

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oporavak uspešno protiče

  • 1
Mateuš Saldanja Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u sredu u zanimljivom terminu od 16.55 časova igraju utakmicu 28. kola Superlige Srbije protiv ekipe Voždovca na krovu tržnog centra u Braće Jerković.

Tamo ponovo neće biti Mateuša Saldanje, ali je dobra vest za crno-bele da bi on vrlo brzo mogao da se vrati na teren. Međutim, loša stvar je što će pored njega najverovatnije odsustvovati još dva fudbalera.

Duljaj je otkrio da Gajas Zahid i Bibras Natho nisu trenirali poslednja dva dana, dok je za stanje Saldanje istakao da bi mogao da se vrati igrama sredinom meseca.

- On meni svaki dan šalje izveštaj, šta radi, kakve su procedure. Ono što je on meni rekao je da će da se vrati sredinom meseca, što je izuzetno brzo. Ja nisam lekar, videćemo kako će to da izgleda kada se uključi u trenažni proces. Opet je individualno jedno, a sa ekipom sasvim drugo. On toliko radi na sebi, deset sati dnevno, što terpaije, što trening. To je pokazatelj koliko ulaže u sebe i kolika je želja da sešto pre vrati na teren da pomogne svojoj ekipi - rekao je Duljaj o stanju Saldanje na konferenciji za medije.

(Telegraf.rs)

Video: Baždar: Ostvarila mi se želja, debitovao sam za reprezentaciju Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter88

    2. april 2024 | 11:40

    HHhahaah dok se on vrati i povrati Partizan ce vec pasti na 3. mesto....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA