Vreme čitanja: oko 1 min.

Real "bacio oko" na vunderkinda Leverkuzena, "Adidas" glavni adut za potpis

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bila bi ovo prava "bomba"

  • 0
Amine Adli i Florijan Virc, Bajer Leverkuzen Foto: Tanjug / AP

Madridski Real briljira ove sezone u svim takmičenjima, dok se već sada uveliko spremaju za letnju transfer pijacu. Posle Kilijana Embapea i Alfonsa Dejvisa, čiji su transferi u Madrid praktično gotova stvar, Real bi mogao do još jednog kapitalnog pojačanja.

Naime, na listi želja kraljevskog kluba našao se Florijan Virc, centarfor Bajera iz Leverkuzena. Pomenuti fudbaler pruža odlične partije ove sezone, na 37 odigranih mečeva uspeo je da postigne 11 golova i tome doda 17 asistencija, dok su "Farmaceuti" trenutno prvoplasirani na tabeli Bundeslige i nadomak je "Salatare".

Vircu ugovor sa Leverkuzenom ističe 2025. godine, a u posao oko prelaska u Madrid mogao bi da bude uključen i "Adidas". Kako se navodi, proizvođač sportske opreme je sponzor Realu, a takođe sponzoriše i fudbalera Leverkuzena. Takođe, ovo ne bi bio prvi put da se "Adidas" uključi u neki transfer jer je imao i važnu ulogu prilikom prelaska Džuda Belingema iz Borusije u Real.

Trenutna vrednost Florijana Virca procenjena je na 110 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj: Voždovac je uvek nezgodan rival na svom terenu, ali cilj su tri boda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA