≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski glumci jeli u restoranu umesto da gledaju Zvezdu, pa odjurili na Marakanu, a reakcija konobara je hit

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli su na originalan način pozvali na utakmicu protiv IMT-a

  • 7

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu sa početkom od 19.00 časova na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 28. kola Superlige Srbije dočekuje ekipu IMT-a u nastavku pohoda na titulu. Kao i uvek, crveno-beli su osmislili više nego originalan način da pozovu navijače da dođu na susret koji se odvija u jednom poznatom restoranu sa srpskim glumcima.

Trenutno crveno-beli imaju prednost od četiri poena u odnosu na Partizan, a na društvenim mrežama kluba se pojavio vrlo zanimljiv snimak na kojem crveno-beli najavljuju meč.

Naime, poznati srpski glumački par Aleksandar Radojičić i Viktor Savić sedeli su u jednom restoranu nadomak stadiona na ručku pred sam početak utakmice.

Vrlo brzo su ulicom pored prošli Viktor Kovačević i Pavle Mensur, koji su ih zapitali zbog čega i dalje tu sede i da će zbog toga propustiti koreografiju, na šta su ovi samo odmahnuli rukom.

Stvari su se ipak promenile onog momenta kada su pored prošli Predrag Vasić i Ivana Zečević, jer je dvojac shvatio da "debelo" kasni, zbog čega je napustio kafanu bez plaćanja računa.

Ipak, može se reći da im konobar nije "zamerio", pošto je krenuo za njima.

Pogledajte najavu u snimku sa početka vesti.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda uz čuveni hit Rođe Raičevića pozvala navijače na meč protiv IMT-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA