Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki posao Ajntrahta: Prvi operativac kluba produžio ugovor do 2028.

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zadovoljio očekivanja

  • 0
Frajburg - Ajntraht Foto: Tanjug/AP

Sportski direktor Ajntrahta, Markus Kreše, produžio je ugovor sa pomenutim klubom, te će na tom mestu ostati do juna 2028. godine.

Ajntraht je trenutno šestoplasirani tim Bundeslige i do sada je osvojio 41 bod, a nakon potpisa ugovora obe strane su bile zadovoljne.

- Ostvarili smo ciljeve koje smo postavili pre skoro tri godine. Neke faze su čak i prevršile naša očekivanja, posebno ako uzmemo u obzir naše učešće u Ligi šampiona tokom druge godine. Razmotrili smo naše zajedničko putovanje i došli do zaključka da ono još uvek nije završeno - rekao je Markus Kreše, a onda dodao:

- Postigli smo mnogo, ali imamo još da radimo. Sada imamo godinu u kojoj smo bili uspešni i imamo mnogo mladih igrača i promena. Verujemo u naš put. Ajntraht je za mene bio jedina opcija, nisam razmišljao o drugim klubovima.

Ukoliko nastave sa ovakvim igrama do kraja ligaškog dela, fudbaleri Ajntrahta izboriće i vizu za neko od evropskih takmičenja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Eintracht Frankfurt Official (@eintrachtfrankfurt)

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj: Voždovac je uvek nezgodan rival na svom terenu, ali cilj su tri boda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA