Vreme čitanja: oko 1 min.

Grinvud ne želi nazad u Mančester: Klub će mu i pored toga produžiti ugovor?!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žele da zarade

  • 0
Mejson Grinvud Foto: Lindsey Parnaby / AFP / Profimedia

Nakon završetka skandala i pokušaja pranja "ljage" sa svog imena Mejson Grinvud u Španiji igra vrl odobar fudbal. Hetafe je njegovo utočište od početka sezone i u klubu su izuzetno zadovoljni njegovim partijama.

Engleski ofanzivac na 28 utakmica ima 8 datih golova i 5 asistencija, i prema navodima britanskih medija nema nameru da se vraća u matični Mančester junajted.

Sa "Old Traforda" ipak stižu vesti o navodnoj želji kluba da mu produži ugovor koji ističe 2025. godine. Razlog je jednostavan - potencijalni profit.

Ne žele u klubu da Grinvud ode za džabe i kako bi sprečili tu mogućnost oni će povući najverovatnije ovakav potez. To pomalo vezuje ruke čelnika Hetafea koji bi ga rado tu videli i sledeće sezone.

Mejson nije odigrao nijedan meč za Junajted faktički od početka 2022. kada je optužen za fizičko i seksualno nasilje. Njegova partnerka Herijet Robson ga je optužila uz snimke koji sve potkrepljuju, ali je čitav slučaj odbačen u februaru prošle godine.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan gubi na Old Trafordu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA