≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektakl u Novom Pazaru: TSC slavio posle preokreta, Ljajić postigao het-trik

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Utakmica opravdala epitet derbija kola

  • 9
Adem Ljajić Foto: Printscreen/Arena Premium 1

Fudbaleri TSC-a savladali su na gostujućem terenu ekipu Novog Pazara rezultatom 4:3, u okviru 28. kola Superlige Srbije.

Vredi napomenuti i činjenicu da je u rasponu od 9. do 15. minuta postignuto čak tri pogotka. Prvi su u vođstvo došli gosti iz Bačke Topole preko Miloša Pantovića u 9. minutu, a pogotku je prethodila sjajna asistencija Petra Stanića.

Ipak, nakon samo dva minuta Adem Ljajić je podsetio na najbolje dane u karijeri. Nekadašnji reprezentativac Srbije je povukao loptu, izborio se za prostor i efektnim udarcem "skinuo paučinu".

Isti igrač je u 15. minutu realizovao penal i doveo Novi Pazar u vođstvo.

Do odlaska na odmor TSC je preko Ćirkovića uspeo da poravna rezultat, dok je u ulozi asistenta ponovo bio Petar Stanić.

I nastavak meča bio je prilično uzbudljiv. Već u 51. minutu TSC uspeva da preokrene rezultat pošto je Ivan Milosavljević postigao prelep pogodak. Vezista je snažno šutirao sa nekih 18 metara iskosa sa leve strane, a Mirković je paradom samo ulepšao gol.

Milosavljević je u 55. minutu postigao svoj drugi gol i to iz slobodnog udarca. Lopta je zakačila nekog od igrača u živom zidu i prevarila čuvara mreže domaćih.

Posao Pazaraca dodatno je bio otežan kada je u 88. minutu isključen Anan, a do kraja susreta Adem Ljajić uspeo je da upiše het-trik.

Nakon ovog kola TSC je zadržao korak za drugoplasiranim Partizanom i trenutno ima 59 bodova uz meč više, dok je Novi Pazar na 8. poziciji sa 35 bodova na svom kontu.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj: Voždovac je uvek nezgodan rival na svom terenu, ali cilj su tri boda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter88

    2. april 2024 | 17:53

    U prvim redovima klinac u dresu Fenera mlati zastavom Turske i onda se pitaju sto ih niko ne voli nigde i sto su vecito kaznjeni a stalno provociraju i vredjaju drzavu u kojoj se nalaze?!

  • Srbin

    2. april 2024 | 19:03

    Ovo vraca publiku na stadione, ja bih ovakvu ekipu koja izgubi castio sa jos jednim bodom. Igraju otvoreno pa kom opanci kom obojci. I jos nesto da li ko zna ko je sudijo ovaj mec....

  • Tx

    2. april 2024 | 18:37

    BRAVO TSC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA