Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Voždovac - Partizan u Superligi Srbije

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli žele novu pobedu...

  • 3
FK Partizan Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana ove srede igraju meč 28. kola protiv Voždovca. U prethodnom duelu crno-beli su slavili u Humskoj protiv Spartaka 1:0. 

Izabranici Igora Duljaja zaostaju za prvoplasiranom Crvenom zvezdom četiri boda. Sa druge strane, "Zmajevi" ne briljiraju u prolećnoj polusezoni, te u dosadašnjih osam kola još uvek ne znaju za trijumf.

Pred ovaj meč svoje utiske je izneo trener crno-belih Igor Duljaj.

- Očekujemo veoma tešku utakmicu. Imamo u vidu da Voždovac od početka drugog dela nema pobedu i to nas tera da budemo dodatno oprezni bez obzira na rezultate. Moram da kažem da su u mnogim utakmicama bili na nivou. U prošloj utakmici protiv TSC-a izgubili su 2:0, ali igra pokazuje da mogu biti nezgodni iako je to mlada ekipa. Posebno na svom terenu gde nemaju šta da izgube, veštačka trava, drugačije okolnosti. Iza nas je mnogo teška utakmica protiv Spartaka, a mi smo skoncentrisani na sutrašnju protiv Voždovca. Mi imamo naš cilj, a to je da osvojimo tri boda.

Strateg tima iz Zaplanjske, Nikola Mitić izneo je svoja očekivanja pred pomenuti meč.

- Za svaku utakmicu se spremamo isto, uz minimalne adaptacije na protivnika i sa željom da pobedimo, tako će biti i u sredu. Kvalitet i iskustvo su svakako na strani Partizana, uloga favorita im pripada i to se ne dovodi u pitanje. Izrazito su takmičarska ekipa koja odlično igra na rezultat, disciplinovani su, istrajni i znaju da postignu gol u ključnim trenucima, te nam neće biti lako - rekao je Mitić.

Meč se igra od 17 sati, a direktan prenos možete pratiti na kanalu Arena Sport 1 Premium.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA