Vreme čitanja: oko 1 min.

Ognjen Vranješ više nije igrač Čukaričkog

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Međutim, ne planira da završi karijeru

  • 2
Ognjen Vranješ Foto: FK Čukarički

Iskusni defanzivac Ognjen Vranješ i Čukarički sporazumno su rasklinuli saradnju koja je počela tokom tekuće sezone, objavio je klub sa Banovog brda!

Vranješ je za Brđane odigrao 17 utakmica, a nedugo nakon raskida oglasio se i poručio:

- Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovde do 1. aprila, pa da potom vidim šta i kako dalje. Odlučio sam, a naišao sam na razumevanje svih u Čukaričkom, da je najbolje da u ovom trenutku prekinemo saradnju, zbog mojih privatnih razloga – kazao je Ognjen Vranješ, koji je potom nastavio:

- Imam samo reči hvale za ovaj klub, saigrače i ljude zaposlene u Čukaričkom. Isto mislim i o svim bivšim trenerima, želim ekipi sve najbolje, da se izbore za ponovni plasman u Evropu i da ostvari svoje ciljeve. Retko gde sam se susreo sa ovolikim brojem mladih i talentovanih igrača, verujem da će ti momci u budućnosti imati velike karijere. Ko zna, možda i ponovo budem ovde kao igrač, nikad se ne zna.

Samim tim, Vranješ je i demantovao glasine da je završio karijeru. Podestimo, štoper rođen u Banjaluci 1989. godine posle nastupa u mlađim kategorijama i prvom timu Borca, igrao je još za Crvenu zvezdu, Napredak, Šerif, Krasnodar, Alaniju, Elazigspor, Gazijantep, Sporting Hihon, Tom, atinski AEK, Anderleht, Šarlroa i Hatajspor.

Bio je član mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, potom i seniorski reprezentativac ove zemlje, za koju je nastupao 38 puta, bio je i učesnik Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

- Ne planiram još da završim karijeru, smatram da mogu da igram fudbal na visokom nivou. Sigurno je da ću sad malo odmoriti u narednom periodu, pa ćemo videti gde će me put odvesti. Još jednom, želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima u Čukaričkom, koji će u meni u narednom periodu imati velikog navijača – zaključio je Vranješ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA