≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika afera svetskog fudbala: Nekad jedan od najmoćnijih ljudi uhapšen u avionu, crni kombi ga čekao na pisti

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši prvi čovek Fudbalskog saveza Španije priveden u Madridu čim je sleteo iz Dominikanske Republike

  • 7
Luis Rubiales Printskrin: lasexta.com

Bivši predsednik Kraljevskog fudbalskog saveza Španije, Luis Rubijales, uhapšen je na aerodromu čim je sleteo u Madrid, ali je posle

Za doskorašnjeg prvog čoveka španskog fudbala, raspisana je poternica nakon što je izvršena racija u Španskom fudbalskom savezu 21. marta.

Rubijales je u momentu kada se to desilo bio u Dominikanskoj Republici, gde se u poslednje vreme posvetio privatnom biznisu.

Ali, najavio je da je spreman da se pojavi pred istražnim organima i da odgovori na sva pitanja.

Ubrzo je stigao i u Madrid, a čim je sleteo u avion su ušla da agenta Civilne garde, koji su obavestili Rubijalesa o njegovoj optužbi, nakon čega je izveden iz aviona i ušao je i crni kombi koji ga je čekao na pisti.

On je potom prebačen u kancelarije Civilne garde na aerodromu, prenose španski mediji, koji ističu i da odatle još nije izašao, navodi "La sexta".

Podsetimo, Rubijales je izbačen iz fudbala nakon što je napravio skandal na dodeli titule prvaka sveta reprezentativkama Španije, kada je poljubio u usta špansku fudbalerku Dženi Ermoso.

Rubijalesu se na teret stavljaju nepravilnosti o ugovoru REEF u vezi sa Superkupom u Saudijskoj Arabiji, ali i sa radovima na stadionu La Kartuha u Sevilji.

Rubijales je sam povodom toga izjavio da će odgovoriti na sva pitanja kada ga budu pitali i da nije ništa pogrešio.

- Nikada ništa nisam pogrešio. Ne znam ništa. Kada me budu pitali, odgovoriću sve - poručio je Rubijales iz Dominikanske Republike nakon informacije o njegovom hapšenju.

Ipak, brzo nakon saslušanja na aerodromu Rubijales je pušten na slobodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA