Vreme čitanja: oko 1 min.

Turci doneli odluku posle skandaloznog upada huligana na teren i napada na Dušana Tadića i saigrače

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trabzon će šest utakmica igrati pred praznim stadionom zbog ispada svojih navijača u derbiju sa Fenerbahčeom

  • 0
FK Fenerbahče, FK Trabzon Foto: AP/Tanjug

Skandal koji se desio na kraju utakmice između Trabzona i Fenerbahčea, u kojem je velikan iz Istanbula slavio u dramatičnoj završnici sa 3:2, kada su na teren upali huligani naoružani noževima i krenuli na fudbalere Fenera, dobio je epilog posle odluke Fudbalskog saveza Turske.

Trabzon je dobio kaznu od šest utakmica pred praznim stadionom.

Podsetimo, navijači Trabzona uleteli su na teren nakon kraja utakmice, iziritirani time što su igrači Fenerbahčea slavili pobedu.

Došlo je tom prilikom do opšte tuče, u kojoj su se istakli neki fudbaleri istanbulskog tima, pre svega Osaji Samjuel, koji je nokautirao huligana, ali i Miču Batšuaji, koji je takođe prikazao zavidno MMA umeće.

Verovatno je ova reakcija igrača Fenera i usporila nalet huligana, koji su malo ustuknuli, iako je bilo mnogo jezivih fotografija, od toga da su kod nekih huligana viđeni oštri predmeti, a jedan je šiljkom na korner zastavici jurio jednog od Tadićevih saigrača.

Situacija na tabeli Turske lige trenutno je takva da se za titulu bore večiti rivali - Galatasaraj i Fenerbahče. Galata trenutno ima 84 boda, Fenerbahče 79 uz pet bodova manje.

(Telegraf.rs)

Video: EKSKLUZIVA: Vojvodina krenula u "lov" na Dušana Tadića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA