Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda i Katai - obostrana želja: Crveno-beli rade na novom ugovoru, "Magiko" želi da ostane

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deluje da će biti produžetka saradnje

  • 4
FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda je u i te kako povoljnoj situaciji što se borbe za titulu šampiona Srbije tiče, s obzirom na to da izabranici Vladana Milojevića imaju četiri boda više od drugoplasiranog Partizana.

Ipak, nije to jedini razlog za zadovoljstvo navijača kluba iz Ljutice Bogdana.

Naime, mnoge pristalice Zvezde, obradovaće i informacija da crveno-beli i Aleksandar Katai intenzivno rade na produžetku ugovora, koji popularnom "Magiku" ističe na leto ove godine.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, Katai je pokazao želju da ostane u Zvezdi, te je ostalo još da se dogovore detalji novog ugovora.

Pominje se jednogodišnji ugovor, sa mogućnošću produžetka na još godinu dana, ali detalji još uvek nisu u potpunosti utanačeni.

Ipak, ima još dovoljno vremena do isteka ugovora, te ukoliko ne dođe do nekih nepredviđenih stvari, sve bi trebalo da bude dogovoreno.

(Telegraf.rs)

Video: Rodić spektakularnim golom sa 16 metara duplirao prednost Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    3. april 2024 | 21:25

    Katai je majstor fudbala,pao je ove sezone zbog povrede i sa ovakvom igrom i spremom ne može igrati ni u jednoj ozbiljnijoj ligi,logično je da ostane u Zvezdi gde ima tretman i gde će majviše pružiti jer je pri kraju karijere

  • Bojan

    3. april 2024 | 22:29

    Magiko zeli da ostane, ali trazi veliku kintu za novi ugovor. Mislim da ima dosta mladih i talentovanih igraca u Zvezdi, koji mnogo vise vrede i treba ulagati u njih. Vreme Magika je ipak proslo, jer da nije imao bi pozive sa svih strana da pojaca neki klub. On mora biti svestan da ne moze dobiti onoliki novac koji je dobio u prvom i drugom mandatu.

  • Zulender 2

    4. april 2024 | 06:19

    Hvala na svemu i dovidjenja!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA