Vreme čitanja: oko 1 min.

Pejović spektakularanim pogotkom odveo Mačvu na plej-of mesto: Šapčani i Grafičar vezali treću pobedu u nizu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo je dosta pogodaka danas u Prvoj ligi Srbije

  • 1
Luka Pejović, FK Mačva Šabac Foto: Darko Đorđević

Fudbaleri Mačve i Grafičara najveći su dobitnici 28. kola Prve lige Srbije, pošto su se svojim pobedama popeli na plej-of mesta na dva kola do kraja ligaškog dela takmičenja.

Šapčani su pred svojim navijačima uspeli posle preokreta da savladaju RFK Novi Sad, čime su vezali treću uzastopnu pobedu u ovom takmičenju.

Poveo je gostujući tim već Dervišija u 14. minutu, ali je domaći tim prvo uspeo da izjednači golom Jevtića u 19. minutu, da bi u samoj završnici meča sjajni Luka Pejović uspeo da potpuno preokrene rezultat odličnim golom iz 79. minuta.

Čak pet golova viđeno je u Vršcu, a i tamo je Grafičar stigao do trećeg uzastopnog trijumfa - 2:3 (1:2).

Već u petom minutu je domaćin poveo preko Rikelmea, ali je Grafičar preko Ajdara i Petrovića u 24. i 28. minutu već obrnuo situaciju u svoju korist. Tu nije kraj, već je Embup u 73. minutu došao i do trećeg pogotka, dok je na kraju Petrović u 83. minutu samo ublažio tugu Vrščana.

U ostalim mečevima, viđen je poraz OFK Beograda od Mladosti GAT (1:3) u gostima, Jedinstvo sa Uba je dobilo Inđiju u gostima (0:1), Radnički je u Sremskoj Mitrovici savladao Kolubaru (2:0), dok je na meču Smederevo - Tekstilac viđen remi bez golova.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Kangu ni povreda ne može da spreči da obraduje navijače

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA