≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šljivić posle prvenca u dresu Zvezde: "Još u prijemu sam video gol, san mi se konačno ostvario"

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je već u 4. minutu zatresao mrežu IMT-a

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde bez većih problema su savladali IMT na Marakani i tako su ponovo pobegli na +4 u odnosu na crveno-bele - 2:0 (1:0).

Meč je obeležio i prvenac Jovana Šljivića u dresu Zvezde u 4. minutu, a on je posle meča istakao da je vrlo srećan, jer je ostvario dečački san.

- Svakako da je to jedan od dečačkih snova, jer sam ponikao u omladinskoj školi Zvezde. To sam želeo i u mlađim kategorijama, taj san mi se konačno ostvario i srećan sam zbog toga. Odigrao sam dobro, gol upada u oči, ali mogu ja to bolje i verujem da ću da nastavim sa boljim partijama, igrama i sa još više golova.

Kaže da je već pri prijemu video da će da zatrese mrežu.

- Još u prijemu sam video gol. Verovao sam da imam šansu da postignem gol, od početka sam imao to u glavi. Bogu hvala se to i ostvarilo. Video sam gol, sad kako sam dao, nije bitno, bitno je da sam dao.

O odlasku na +4 u odnosu na Partizan, kaže da Zvezda može i bolje.

- Mislim da možemo još dosta bolje, pružaćemo bolje partije, ciljamo da svaku utakmicu do kraja dobijemo. Verujemo da ćemo igrati još bolje.

A šta on može konkretno bolje?

- Pa eto možda malo ta defanziva, da budem agresivniji, mislim da kroz naredne igre, ako budem dobijao više šanse da ću da svedem igre na minimum. Svakako je mnogo lepše igrati kod kuće i da je veća uživancija igrati na Marakani, to je privilegija, zbog svog tog ambijenta i navijača je lakše da se igra. Treba da težimo ka tome da gde god da igramo, da smo najbolji.

U Zvezdi kaže da želi da napreduje, a mnogi ga porede sa Mirkom Ivanićem.

- Naravno, želim da u Zvezdi ostvarim ciljeve, a za dalje ćemo videti. Lepo je poređenje i drago mi je zbog toga, ali zasigurno mogu da dođem do tog nivoa. Videćemo.

Dotakao se i Evropskog prvenstva za kadete za kraj.

- Iskreno je velika žal, hteli smo da prođemo dalje na Evropsko prvenstvo, to je jedna posebna grupa, žao nam je što nismo prošli dalje, osim da je velika greota. Moramo da se spremimo za nove izazove.

(Telegraf.rs)

Video: Jandrić posle poraza od Zvezde: "Razlika u kvalitetu je evidentna"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA