Vreme čitanja: oko 1 min.

Leverkuzen blizu duple krune u Nemačkoj: Nokautirali Diseldorf, protiv Kajzerslauterna igraju za trofej Kupa!

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

A u Bundesligi su već dosta ispred Bajerna

  • 0
FK Bajer Leverkuzen Foto: Tanjug.rs

Sezonu iz snova igraju fudbaleri Bajera iz Leverkuzena. Posle decenije će skinuti Bajern iz Minhena sa trona u Bundesligi, dok sada imaju šansu da dođu i do duple krune, pošto su se plasirali u veliko finale Kupa Nemačke ubedljivom pobedom nad Fortunom Diseldorf pred svojim navijačima - 4:0 (3:0).

Već do poluvremena se znalo da će Farmaceuti proći dalje, pošto je nesrećna Fortuna do tada već tri puta vadila loptu iz svoje mreže. To je samo moglo da znači totalnu katastrofu ovog drugoligaša.

U 7. minutu strelac je bio Frimpong, da bi u 20. Florijan Virc asistirao Adliju, koji je duplirao prednost domaćeg tima. Nije to bio kraj, pa je Adli uzvratio uslugu i asistirao je Vircu za treći pogodak u 36. minutu.

Do kraja meča, Virc je uspeo da postigne još jedan pogodak i to sa bele tačke u 60. minutu utakmice, što je na kraju bio i konačan rezultat duela.

To znači da će se Farmaceuti za titulu u Kupu boriti protiv drugoligaša Kajzerslauterna, koji je izbacio Sarbriken pobedom od 2:0.

Finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, 25. maja od 20.00 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Šljivić o prvencu u dresu Zvezde: "Ovo mi je bio dečački san"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA