Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo jedan igrač Dinama nije bežao ispred Torcide: Na stadionu haos, policajac ga gura, on lagano šeta...

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na kraju je sam došao i pred Bed Blu Bojse

  • 0
Hajduk - Dinamo Printskrin: X/@hooliganscz1999

Pobeda Dinama u polfinalu Kupa Hrvatske protiv Hajduka, druga u svega nekoliko dana protiv istog rivala, izazvala je ogroman haos na Poljudu i na ulicama Splita!

Osim što su se verovatno oprostili od titule za vikend, Hjaduk je sada ostao i bez potencijalnog trofeja u Kupu i otuda ne čudi što su navijači bili besni. Toliko da su uleteli na teren i krenuli da jure goste iz Zagreba.

Naravno da su se igrači i stručni štab Dinama dali u beg, brže-bolje su pohrlili kao svlačionicama, što je i sam trener Sergej Jakirović priznao.

- Da su nam merili brzinu trčanja, bilo bi to preko 35 km/h, meni je skoro otišla zadnja loža. Nikome od nas ništa se nije dogodilo - rekao je Jakirović posle utakmice.

Međutim, nisu svi bežali pred naletima Torcide, pošto je kamera uhvatila Bruna Petkovića kako lagano šeta ka svlačionici, iako ga policajac gura i požuruje ga.

Na kraju se Petković sam vratio i pred svoje navijače, Bed Blu Bojse. Okružen specijalcima, uzeo je megafon i rekao:

- Hvala vam na podršci i hvala na svemu. Napolju je puno ranjenih, policija moli da sad i mi ne provociramo i da ne razgovara s vama cela ekipa. Hvala na svemu, pobedili smo, nastavićemo i dalje, vidimo se u nedelju na Maksimiru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA