Vreme čitanja: oko 2 min.

Bio je jedan od najboljih napadača na svetu, sada je pijan snimljen na pijaci

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čuveni Imperator i dalje "ne odustaje" od alkohola

  • 3
Adrijano Printskrin: Tiktok/rayrayfreire2

Dok je igrao u Seriji A, braneći boje Intera, Parme i Fiorentine, brazilski fudbaler Adrijano bio je jedan od najboljih napadača na svetu!

Sa Neroazurima je dva puta bio šampion Italije i uzeo je dva Kupa, sa reprezentacijom Brazila osvojio je Kopa Amerika i Kup konfederacija, dok danas živi u domovini i uglavnom privlači pažnju vanfudbalskim stvarima.

Uglavnom ga viđamo po favelama, gde je i odrastao. Tako je ovoga puta Adrijano uhvaćen na jednoj tamošnjoj pijaci, s tim što se jasno vidi da je bio pod uticajem alkohola.

@rayrayfreire2 @Adriano Imperador da vila cruzeiro pra o Mundo#futebol #viral #adrianoimperador ♬ som original - Ray Freire

Njega je snimio jedna prolaznik koji je tom prilikom stao automobilom ispred njega i pozdravio ga.

Podsetimo, Adrijano se krajem 2022. godine razveo posle 24 dana, jer je otišao od kuće, uživao u zabavama i alkoholu i nije se javljao. Pre tog braka bio je u vezi sa studentkinjom medicine Viktorijom Moreirom.

Ovo mu nije prvi put da je usnimljen kako je "odvaljen od alkohola", dok je svojevremeno otkrio i kako se odao piću.

- Bio je to 7. avgust 2004. godine, samo devet dana kasnije. Vratio sam se u Evropu sa Interom, dobio sam poziv od kuće. Rekli su mi da mi je otac preminuo, dobio je srčani udar. Ne želim previše da pričam o tome, ali samo ću vam reći da moja ljubav prema fudbalu posle tog dana više nije bila ista. Voleo je tu igru, voleo sam je i ja. Bilo je tako prosto, bila je to moja sudbina. Kada sam igrao fudbal, igrao sam za svoju porodicu. Kada sam postizao golove, postizao sam ih za njih. Kada je moj otac preminuo, više ništa nije bilo isto - rekao je Adrijano i dodao:

- Daleko od porodice, preko okeana, jednostavno nisam mogao sa tim da se izborim. Upao sam u veliku depresiju. Počeo sam da pijem, nisam želeo da treniram. Nije to imalo nikakve veze sa Interom, samo sam želeo da odem kući što je pre moguće. Da budem iskren, iako sam postigao toliko golova u poslednjih nekoliko godina, iako su me navijači voleli i dalje, moj užitak je nestao. Bio je to moj otac, znate? Nisam mogao samo da stisnem prekidač i da se sve vrati u normalu i da se osćeam kao ranije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA