≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Braća blizanci, sinovi legende Mančestera krenuli očevim stopama: Junajted potpisao klince

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni nastavljaju tamo gde je Daren stao

  • 0
228849056 Matt West/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Imao je Mančester junajted pre desetak godina blizance Da Silva u svojim redovima, a tokom narednih godina to će biti braća Flečer!

Legendarni klub je potpisao je profesionalne ugovore sa sinovima legendarnog Darena, i to samo godinu dana nakon što su akademiju Mančester sitija zamenili Sportskim centrom u Karington.

Džek i Tajler Flečer imaju po 17 godina i nastupaju za tim do 18 godina, koji trenutno zauzima prvo mesto u severnoj diviziji Premijer lige u tom uzrastu sa deset bodova više od "građana".

Obojica su u mlađim selekcijama do sada predstavljali Škotsku, međutim Džek bi uskoro mogao da zaigra i za Englesku, pošto važi za talentovanijeg od dvojice centralnih vezista. Navodno je već impresionirao i Erika Ten Haga, koji usko sarađuje sa njihovim ocem, trenutno tehničkim direktorom kluba.

Daren flečer je tokom karijere nastupao za Junajted od svoje jedanaeste godine, a od 2003. do 2015. za prvi tim odigrao 342 utakmice i dao 24 gola. Osvojio je pet pehara Premijer lige, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo, kao i po jedan FA kup i Liga kup uz četiri Komjuniti šilda.

(Telegraf.rs)

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA