≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uništeni najlepši murali Grobara: Na Dorćolu nema više Duška Radovića, Bore Todorovića, Tanje Bošković...

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

GTR ističe da nikad neće da se preda

  • 20
FK Crvena Zvezda - FK Partizan, Derbi navijači Grobari Foto: Nikola Tomić

Navijači Partizana, okupljeni oko grupe JNA i Facebook grupe Grobarski trash romantizam, poslednjih godina su iscrtali na desetine murala, prevashodno na Dorćolu, gde su bili mnogi poznati navijači Partizana, uz određeni citat.

Ali, mnoge od njih zateklo je neprijatno iznenađenje, jer je Dorćol osvanuo sa prekrečenim muralima, koji su poslednjih godina postali faktički i jedno od obeležja Dorćola.

U ovom kraju su tradicionalno poslednjih godina stacionirani mnogi navijači Partizana, a jedna od vodećih grupa na južnoj tribini je upravo bila iz ovog kraja.

Na muralima su bili glumci, pesnici, muzičari, što domaći, što strani, ali sada su mnogi ugledali samo crne mrlje.

Grobarski trahs Romantizam se oglasio na svom profilu na Facebook-u, gde je objavio uništene murale uz komentar u kojem pretpostavljaju ko je to uradio.

- Opet su uništeni svi GTR murali. Pretpostavljamo svi ko bi mogao da bude i dokaz koliko su im trn u oku. Nećemo se predati nikad - stoji u poruci GTR-a.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako su Grobari koreografijom prekinuli 172. večiti derbi na startu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taifun

    4. april 2024 | 14:46

    Treba GTR da pusti fmpovcima da naprave murale svojih legendi. milan kalinic, aca lukas i bivsi muz goce trzan

  • 🤦🏻‍♂️

    4. april 2024 | 14:49

    Nisam navijac nijednog kluba, ali sam ljubitelj grafita. Oni koji nemaju pojma koliko je tesko napraviti nesto ovako , samo ti mogu da uniste umetnicko delo. Ne vidim poentu toga, jadno i bedno. Nisu na slici ne znam ko, nego poznate licnosti, nase. To za koga su navijali je totalno nebitna stvar. Jadno veoma od onih koji su ovo uradili i podrska da se nacrta sve ponov

  • Borčanac

    4. april 2024 | 15:15

    Sramota...kome smetaju legende poput Bore, Tanje, Duska Radovica...? Zasto se ne kreče ostale zgrade prepune zvrljotina i skrabotina, nego ovakve legende?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA