Vreme čitanja: oko 2 min.

Zagonetna izjava Poketina posle lude pobede: "Ako neko želi klovna, neka ga nađe"

S. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Veoma uzbudljiv meč gledali smo u Londonu, gde su Plavci do pobede došli pogocima Kola Palmera u 100. i 101. minutu

  • 0
Maurisio Poketino Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Čelsija savladali su ekipu Mančester junajteda sa 4:3, u okviru 31. kola engleske Premijer lige.

Veoma uzbudljiv meč gledali smo u Londonu, gde su Plavci do pobede došli pogocima Kola Palmera u 100. i 101. minutu, a zanimljivu izjavu nakon susreta imao je trener Čelsija Maurisio Poketino.

- Mislim da je bila neverovatna utakmica, bili smo bolji tim i zaslužili smo pobedu. Odlično smo počeli meč, vodili 2:0 i kontrolisali situaciju, a onda smo napravili grešku. Posle toga smo emotivno pali, nije bilo lako nositi se sa time. U drugom poluvremenu smo opet kontrolisali meč, pa primimo gol iz kontre. Naravno da smo razočarani načinom na koji smo primili tri gola, moramo da budemo bolji u tim situacijiama. Mislim da smo na kraju zaslužili trijumf, videla se veza između navijača i igrača, ovo bi trebalo da bude prekretnica kada je reč o međusobnom poverenju - počeo je Poketino, pa dodao:

- Osećalo se da ćemo izgubiti, ali fudbal je takav, nešto se desilo, uvek treba verovati do kraja. Govorili smo igračima da još ima vremena, da veruju da možemo da damo i pobednički. Emotivna pobeda, tri boda i važna pobeda jer želimo da smanjimo zaostatak za timovima ispred nas.

Maurisio Poketino Foto: Tanjug/AP

Ipak, nakon toga usledila je poruka da "nije klovn"...

- Tim mora da pokaže strast tako što će trčati, pokušati opet da osvoji loptu, davati golove… Mislim da je to strast koju naši navijači žele da vide. Ja moram da budem miran, da budem analitičan, da gledam utakmicu i da pokušam da pomognem u svakom aspektu. Treba da se koncentrišem, a na kraju meča možemo pokazati strast, kao sada na kraju meča. Fantastično je to, ali ovo nije cirkus, neću da budem klovn pored aut linije. Nisam klovn, trener sam. Ako neko želi klovna, neka ga nađe - podvukao je Poketino.

Upravo ova izjava sa klovnom, zainteresovala je mnoge na društvenim mrežama, pa se spekuliše da li je Poketino ovim poslao neku skrivenu poruku, ili na zagonetan način možda "pecnuo" nekoga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA