Vreme čitanja: oko 1 min.

Matić o biseru Jedinstva: "Igrač sa ovakvim predispozicijama nije se pojavio još od Vidića i Ivanovića..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolje se snalazi na mestu štopera

  • 2
Nemanja Matić Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Prvi čovek Jedinstva iz Uba i aktuelni fudbaler Liona Nemanja Matić istakao je da u timu čiji je predsednik stasava supertalentovani fudbaler, kakvog Srbija nije imala još od Branislava Ivanovića i Nemanje Vidića.

Naime, radi se o Miodragu Pivašu, 18-godišnjem fudbaleru koji je donedavno živeo u Austriji.

- Miodrag Pivaš je veliki talenat i ozbiljan potencijal. Ako ovako nastavi, očekuje ga put do reprezentacije. Po mom mišljenju, igrač sa ovakvim predispozicijama nije se pojavio još od Nemanje Vidića i Baneta Ivanovića. Kompletan igrač i vrhunski profesionalac - rekao je Matić.

Inače, Pivaš je i standardni član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije, a u svom izlaganju je naveo da nije očekivao tako veliku minutažu već u debitantskoj sezoni.

- Iskreno, nadao sam se da ću u ovoj polusezoni više igrati, ali nisam očekivao da ću ovako brzo da se ustalim u prvih jedanaest, pogotovo zato što imam samo 18 godina. Drago mi je što sam u klubu koji brine o mladim igračima i daje šansu svima koji se trude i dokazuju svakog dana - rekao je Pivaš.

Podsećanja radi, Jedinstvo je nakon 28. kola Prve lige Srbije trenutno trećeplasirani tim takmičenja, sa 48 bodova na svom kontu.

(Telegraf.rs)

Video: Šljivić o prvencu u dresu Zvezde: "Ovo mi je bio dečački san"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA