≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljudski ostaci pronađeni u plastičnoj kesi u blizini akademije Mančester junajteda

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokrenuta je velika istraga...

  • 1
Kersal Dale, Salford Foto: Peter Byrne / PA Images / Profimedia

Ljudski ostaci umotani u plastiku pronađeni samo nekoliko metara od trening akademije Mančester Junajteda, a povodom ovog slučaja pokrenuta je istraga, otkriva britanski Telegraf

Leš je otkrven slučajno, a sve se dešavalo u četvrtak popodne u šumi u Kersal Dejlu u Salfordu.

Telegraf dodaje da je područjee blizu objekta The Cliff, gde je nekad trenirao Mančester Junajted i gde se sada nalazi akademija kluba. Prema njihovim rečima sve je sada zatvoreno. Zbog stanja ostataka, inicialno nije bilo poznato o čemu je tačno reč, ali patolog koji je pozvan na lice mesta potvrdio je da su ljudski.

Portparol policije u Mančesteru rekao je da iako ostaci nisu identifikovani, pokrenuta je istraga ubistva.

Nema uhapšenih. Detektiv Luis Hjuz iz "Odeljenja za ozbiljne zločine GMP-a" rekao je:

- Želim da uverim lokalnu zajednicu da iako je ovo uznemirujuće otkriće, imamo veliku vidljivu prisutnost u oblasti kako bismo završili istragu, pružili utehu i saslušali sve. Podstičem svakoga ko može imati relevantne informacije da razgovara sa ovim službenicima. Velika istraga je pokrenuta, dok radimo na razotkrivanju šta se tačno ovde dogodilo. Područje je zatvoreno za članove javnosti.

- Žrtva još nije identifikovana, ali znamo da iza ovog otkrića postoji porodica koja je izgubila voljenog, i želimo da se pobrinemo da ih podržimo što je pre moguće.

- Svi koji misle da su možda videli nešto sumnjivo na području Kersal Dejla u poslednjih nekoliko dana, mogli bi biti ključni za otkrivanje šta se dogodilo. Molim svakoga ko ima bilo kakve informacije koje mogu biti relevantne za naše upite, bez obzira na to koliko su male ili velike, da se obrate pozivom na 101 i navođenjem broja zapisa 2695 od 4. aprila 2024.

Otkriće dolazi samo nekoliko dana nakon što je pokrenuta istraga ubistva na jugu Londona nakon što su ljudski ostaci pronađeni u javnom parku u Kroidonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA