Vreme čitanja: oko 1 min.

Joksimović: "Znate za ono staro pravilo, da se tim koji pobeđuje ne menja..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nišlije posle dva trijumfa dočekuju beogradski sastav...

  • 0
FK Radnički Niš Foto: MN PRESS/Vladimir Markovic

Trener fudbalera niškog Radničkog Dejan Joksimović izjavio je pred meč sa beogradskim Voždovcem, da je protivnik veoma nezgodna i organizovana ekipa.

U 29. kolu regularnog dela Superlige Srbije Radnički će u nedelju od 16.30 časova na Čairu ugostiti ekipu Voždovca iz Beograda. Klub iz Niša je trenutno na 12. mestu na tabeli sa 29 bodova, dok je beogradski klub na mestu iznad sa samo jednim bodom više.

- Očekuje nas treća utakmica u kratkom vremenskom intervalu, posle ove dve iza nas sigurno najbitnija, s obzirom na to da smo ostvarili dve jako bitne pobede. U goste nam dolazi ekipa Voždovca, jako nezgodna, mlada, organizovana u svim fazama igre. Veliki je izazov za mene i moj stručni štab da pipremimo ekipu za takvog protivnika, koji ima mehanizme da nađe neka najbolja rešenja u različitim fazama igre - istakao je Joksimović i dodao da će meč biti izazovan za sve u ekipi.

- Što se nas tiče mislim da smo u dobrom momentumu posle ove dve pobede i da bi to trebalo da iskoritimo na narednoj utakmici, da nastavimo sa dobrim rezultatima i pobedama. Daćemo sve od sebe da probamo da pobedimo. Znate za ono staro pravilo da se tim koji pobeđuje ne menja. Mi ćemo pokušati da nađemo najbolja rešenja da ostanemo na pobedničkom putu, a da se taj manjak energije ili taj neki akumulirani umor kod igrača, izazvan prethodnim obavezama koje smo imali, ne reflektuje na krajnji rezultat - zaključio je Joksimović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Srpski fudbalski biser oduševio Evropu: Mali Viktor igra kao Mesi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA