Vreme čitanja: oko 1 min.

Javila se ćerka Radomira Antića: Obeležila godišnjicu očeve smrti i poslala emotivnu poruku na 3 jezika

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužno

  • 2
Radomir Antić, Ana Antić Foto: Istagram.com/verarade/

Na današnji dan pre četiri godine, 6. aprila 2020. ovaj svet je napustio Radomir Antić, vrsni fudbalski trener i selektor koji je vodio reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, gde je bio i na korak od plasmana u dalju fazu takmičenja.

Prošle su četiri godine, ali sećanja na njega i njegove uspehe ne blede ni najmanje, dok je njegova ćerka Ana obeležila očevu godišnjicu putem svog Instagram profila.

Ana Antić je objavila dve fotografije na svom Instagram profilu, jednu gde je sam Radomir, a drugu gde je čitava porodica, dok je ostavila i jednu poruku na tri jezika.

- Zauvek sa nama - napisala je Ana na srpskom, engleskom i španskom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    6. april 2024 | 22:58

    Divan,odmeren,gospodin čovek je bio . Takvog ga pamtimo i sećamo ga se

  • Nebojša Berak

    7. april 2024 | 09:20

    Vecnaja pamjat. Bio je pre svega gospodin i rodoljub, castan covek i vrhunski strucnjak. A li u zemlji gde svakakav olos moze da upravlja FSS, smenjan je iako nas je odveo na Svetsko prvenstvo. Na zalost nije dobio nikakav TRAJNI ZNAK PAZNJE I POSTOVANJA KAKAV ZASLUZUJE, pocev od ALEJE VELIKANA, ULICE, TRGA,.... sa njegovim imenom. Zivece u mislima i srcima dostojanstvenih, casnih, moralnih, strucnih, postenih kakav je i on bio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA