Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektakl na Old Firmu: Seltik i Rendžers podelili bodove, viđena dva penala i čak šest golova

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Policajci" su zadovoljniji ishodom

  • 0
Seltik-Rendžers Foto: Tanjug.rs/AP

Fudbaleri Seltika i Rendžersa odigrali su nerešeno 3:3, u okviru 32. kola škotskog prvenstva.

Seltik je na Ajbroksu došao do vođstva posle samo 20 sekundi igre, kada je veliku grešku Tavernijea iskoristio Maeda i zatresao mrežu.

U 34. minutu glavni arbitar meča je nakon konsultacija sa VAR sobom dosudio penal za goste, a prednost je sigurnim udarcem udvostručio Met O'Rajli.

Tokom drugih 45 minuta igre Rendžers je delovao mnogo bolje, da bi u 55. minutu posle dosuđenog penala Tavernije smanjio prednost gostiju i iskupio se za grešku iz prvog dela.

"Policajci" su uspeli da u razmaku od dva minuta još jednom zatresu mrežu, ali je taj pogodak poništen. Ipak, u 86. minutu posle gužve lopta se odbila do Abdalaha Sime koji je pogodio mrežu za izjednačenje.

Samo minut kasnije Adam Idi ponovo dovodi Seltik u prednost, da bi u trećem minutu nadoknade Rendžers došao do boda pogotkom Matonda.

Nakon ovog susreta Selktik je i dalje prvoplasirani tim na tabeli sa 75 boda, dok Rendžers ima bod manje, ali i meč manje od najvećeg rivala.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Srpski fudbalski biser oduševio Evropu: Mali Viktor igra kao Mesi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA