Vreme čitanja: oko 1 min.

Oduševili svet koreografijom sa likovima iz Hari Potera: Kad su spustili šetalicu, nastala je magija

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektakl na Eden areni u Pragu

  • 0
Hari Poter, koreografija, FK Slavija Prag Printskrin: Tiktok.com/@slaviapraha

Navijači Slavije iz Praga priredili su pravi spektakl na Eden  areni, gde je njihov tim savladao Bohemijans sa 2:1 i bar na kratko preuzeli prvo mesto ispred najvećeg rivala Sparte, koja sada ima dva boda manje, ali i meč manje.

Oko 20.000 navijača Slavije gledalo je pobedu svog tima, golovima Sevčika i Čitila, dok je Hulka u 93. minutu samo ublažio poraz Bohemijansa.

Navijači Slavije napravili su fenomenalnu atmosferu, koju su upotpunili bakljadom, ali i fantastičnom koreografijom, na kojoj su prikazali likove iz filma Hari Poter.

Na velikoj "šetalici" istaknuti su glavni likovi čuvenog filma o čarobnjacima, što oni koji su dobri, što oni koji imaju uloge "negativaca".

Sa jedne strane su oni koji su bili u kući "Sliterin", od lorda Voldemora, Severusa Snejpa i Draka Melfoja, dok su na drugoj strani "Grifindorci", Albus Dambldor, Hari Poter, Ron Vesli i Hermiona Grejndžer.

Navijači su sve upotpunili i fizuelnim efektom, tako što su je strana koja pripada Sliterinu bila bakljama obojena u zeleno, a ona na kojoj su predstavnici Grifindora sa Hogvordsa, bila je obojena crvenim bakljama.

Sve je upotpunjeno rečima "Eden Arena - dom kraljeva i magije".

Posle koreografije, kada je skinuta šetalica tribinu su obasjale zelene i crvene baklje, ali i vatrometi koji su ispaljivani, pa je sve delovalo zaista kao prava magija.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

@slaviapraha 🏟️ Eden - The Arena of Witchcraft and Wizardry 🪄 #slavia #slaviapraha #fyp #harrypotter ♬ Hedwigs Theme Harry Potter John Williams - classical_music

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ultras World (@ultrasworld_official)

Podsetimo, ishod češke lige bitan je i za Crvenu zvezdu, kojoj bi odgovaralo da do titule dođe Sparta, zbog određenih kalkulacija, po kojima crveno-beli mogu i direktnog plasmana u Ligu šampiona sledeće godine, u slučaju da odbrane titulu u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Video: Ovom koreografijom su navijači Jang Bojsa pokušali da uplaše Zvezdaše i Delije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA