≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petrović primio gol u "svoj ugao", Čelsi šokantno ostao bez tri boda: Totenhem prestigao Vilu u trci za LŠ

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije uspeo srpski reprezentativni golman da sačuva mrežu, kod prvog kola ima njegove krivice, dok kod drugog nije mogao ništa

  • 0
Đorđe Petrović Foto: Craig Thomas / Zuma Press / Profimedia

Fudbaleri Čelsija ne mogu bez drame! Nakon ludog meča u prošlom kolu u kojem su savladali Mančester junajted sa 4:3, golovima u 100. i 101. minutu, sada su ostali bez tri boda u sudijskoj nadoknadi.

Bili su na pragu pobede na Bramal Lejnu, vodili su sa 2:1 do 94. minutu, ali je onda Mek Burni posle gužve u kaznenom prostoru i loše defanzive Plavaca izašao sam pred Đorđa Petrovića i matirao ga za veliko slavlje navijača Šefilda i konačnih 2:2.

Prethodno je Čelsi dva puta vodio, prvo preko Tijaga Silve, da bi Bogl izjednačio u 32. minutu. Petrović je tada loše procenio loptu i primio je gol u svoj ugao.

Opet Petrović nije uspeo da sačuva mrežu, ali je imao nekoliko intervencija, kojima je pomogao svom timu da čuva prednost, ali na kraju je Čelsi u sudijskoj nadoknadi ostao bez tri boda, koja bi ga ravnopravno vratila u trku za Ligu Evrope i Ligu konferencija, pošto je Liga šampiona već odavno izgubljena.

Ipak, moraće ekipa Mauricija Poketina da se zadovolji samo bodom sa Bramal Lejna.

Petnaestek minuta kasnje kompletirano je 32. kolo, pobedom Totenhema nad Notingem Forestom od 3:1.

Ovom pobedom je Totenhem pretekao Aston Vilu na četvrtom mestu koje donosi Ligu šampiona sledeće sezone. Izjednačeni su Pevci sa klubom iz Birmingema sa po 62 boda, ali imaju bolju gol razliku, ali i meč manje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA