≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neviđeni skandal: Fenerbahče na finale Superkupa izašao s klincima, pa napustio teren u 2. minutu meča!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uradili su ono što su i najavili

  • 10
FK Fenerbahce Foto: X / KaralarOsman1

Trebalo je da bude odigran finalni meč Superkupa Turske između Galatasaraja i Fenerbahčea u Saudijskoj Arabiji, međutim, do toga nije došlo, a viđen je samo jedan ogroman skandal u režiji žuto-plavih koji su još jednom pokazali revolt.

Fenerbahče je ranije još najavio da će na ovaj meč protiv Galatasaraja izaći sa juniorima, što su i uradili, jer u timu nije bilo ni Dušana Tadića, ni Edina Džeka, Dominika Livakovića, već su igrali samo oni koji imaju do 19 godina.

Ovaj revolt je došao zbog dešavanja u prvenstvu Turske, kada je u Trabzonu napadnut golman Fenerbahčea Dominik Livaković, zbog čega je ovaj turski velikan pretio i da će istupiti iz lige, međutim, sve je prošlo nekažnjeno. Fenerbahčea je potom tražio da se Superkup odloži jer imaju obaveze u Ligi konferencija, tražili su i strane sudije, ali... Ni to se nije desilo.

Zbog toga, zbog nezadovoljstva, Fenerbahčea je odlučio da izađe na dvoboj sa Galatasarajem sa juniorima, ali, to nije bilo sve.

Galatasaraj je poveo već u 1. minutu susreta preko Ikardija.

Odmah nakon toga je Fenerbahče napustio teren.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taifun

    7. april 2024 | 20:55

    Da Partizan nema izdajnike u upravi pa slični potezi da se prave. Npr izvedemo omladince u derbi utakmici i uopste ne idemo na pobedu nego na to da sto vise fmpovih nogometasa povredimo, pocevsi od Kange. Partizan šampion

  • Pa vi vidite

    7. april 2024 | 20:53

    Eto nacina kako se bori za svoja prava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA