≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijačica Pazara se uplašila posle topovskog udara pristalica Partizana, jedan navijač bio krvav

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gostujući tim ostao je bez šanse da se nađe u plej-ofu

  • 6

Fudbaleri Partizana porazili su Novi Pazar 2:0 u susretu 29. kola Superlige Srbije i tako zadržali razliku u odnosu na TSC, ali i minus od četiri poena u poređenju sa prvoplasiranom Crvenom zvezdom.

Ksander Severina je u 35. minutu načeo mrežu rivala, da bi asistent za taj pogodak Denil Kastiljo bio strelac drugog za konačan ishod.

Grobari su i ovaj meč bojkotovali, kao što su to činili od početka kampanje na domaćim utakmicama, a na severnoj tribini meču su prisustvovali "Ekstremi" i "Torcida Sandžak", dve grupe navijača gostujuće ekipe.

Oni su u jednom momentu skandirali "ode titula", a zatim i gnusno vređale ubijene Grobare, a u jednom momentu se jedna navijačica Pazara uplašila nakon topovskog udara koji je bačen od strane nekog sa tribine gde su se nalazile pristalice Partizana.

Na tribini je prilikom pogrdnog skandiranja crno-belima viđen i navijač gostujućeg kluba sa krvavom glavom, koji do momenta dok mu drugi nisu rekli nije bio svestan toga.

Novi Pazar posle ovog duela zauzima deveto mesto na tabeli sa 35 bodova, tri manje od Napretka koji zauzima mesto koje vodi u plej-of. Kruševljani imaju i utakmicu manje u odnosu na njih, a zbog boljeg međusobnog okršaja oni su već obezbedili svoje mesto u doigravanju za Evropu.

(Telegraf.rs)

Video: Pazarci vređali mrtve Grobare koji su ubijeni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gch

    8. april 2024 | 10:02

    Dođu ovamo, čuvaju ih ko zaštićenu vrstu, i oni skandiraju pogrdno ljudima kojih više nema. Koji je to level nemoći i kompleksa. Koji jad i beda od ovih 40 jadnika.

  • wtf

    8. april 2024 | 11:30

    Tek ce se uplasiti samo polako. To su izrodi a ne navijaci. Pale varnice a posle ce kukakti te genocid te rasna i verska ne trpeljivost te ovo te ono. Raska je Srbija to da im bude jasno za sva vremena

  • Bole

    8. april 2024 | 10:49

    Bedno je plasiti zene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA