Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Partizana izbezumljeni skakali u ložu kako bi se slikali sa Saldanjom

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najmlađi crno-beli obožavaju brazilskog napadača

  • 2

Fudbaleri Partizana ostvarili su važnu pobedu protiv ekipe Novog Pazara i tako ostali u trci za prvo mesto na tabeli Superlige Srbije, a nakon meča navijači su pojurili ka loži kako bi se slikali sa napadačem svoga tima.

U loži se našao brazilski napadač Mateuš Saldanja, a kako su najmlađi navijači to primetili pojurili su da bi pokušali da se slikaju sa njim.

Saldanja je napravio lep potez, imao je strpljenja, slikao se sa svima, a oduševio je kada je podigao jedog od najmlađih navijača i tako se slikao sa njim.

Brazilac je u Partizanu od 28. jula kada je potpiisao četvorogodišnji ugovor, a za 22 meča koliko je odigrao pokazao je svoju veliku vrednost i kvalitet.

Postigao je 16 golova, a 20. decembra 2023. godine postigao je pobednički pogodak za pobedu protiv Crvene zvezde u Večitom derbiju, što mu je donelo veliku slavu među Grobarima i simpatizerima Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Partizan - Novi Pazar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    9. april 2024 | 18:35

    Jadnici ni ono staklo razbijenonu u lozi jos nisu mogli na promjene, a htjeli bi da budu ozbiljan klub. Boze sacuvaj, kakav je srbski narod posto.

  • Darosava

    8. april 2024 | 13:30

    Jbt. koji izraz "izbezumljeni". Alo pa to su deca i nikako ne mogu biti izbezumljeni već srećni što se slikaju sa svojim fudbalskim idolom. 🐑

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA