≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači primetili jezivu sličnost! Dva velika gola su skoro identična, sa razmakom od 15 godina

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kobi je bio svetla tačka u remiju Junajteda sa "redsima"

  • 0
Kobi Mainu i Federiko Makeda Foto: Kolaž / Printskrin / X

Veliki derbi odigran je u Engleskoj u nedelju, a fudbaleri Mančester junajteda uspeli su da osvoje bod protiv Liverpula i pored podređenog položaja tokom većeg dela meča (2:2).

"Đavoli" su izvan svake kombinacije u borbi za titulu, verovatno neće igrati ni u Ligi šampiona, međutim uspeli su da skroje vrh tabele upravo ovim osvojenim bodom, pošto je Arsenal sada lider iako ima isti broj bodova kao "redsi" po 71, dok je Mančester siti treći sa 70.

Junajted se tako makar nakratko oporavio nakon neverovatnog poraza od Čelsija 4:3, a jedan potez privukao je pažnju navijača koji su primetili jezivu sličnost.

Kobi Mainu je u 67. minutu prelepim udarcem unutar kaznenog prostora savladao Kelehera i tako doneo preokret u tom momentu, a fanovi su taj gol odmah uporedili sa "čuvenim" Federika Makede koji se svake godine vrti po društvenim mrežama.

Italijan je te 2009. sa 17 godina dobio priliku da zaigra protiv Aston Vile i na "Old Trafordu" je maltene sa identične pozicije pogodio gol rivala za pobedu od 3:2.

Makeda nikada nije dobio pravu šansu u prvom timu, a ostaje da se vidi hoće li 18-godišnji Englez opravdati svoju šansu.

(Telegraf.rs)

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA