≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Demoni oštro prozvali trenera Rijeke: "Sopiću, rekli bismo gospodine, ali... Imate obraz da tražite nešto"

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Navijačka grupa Istre je besna zbog njegovih molbi

  • 1
Željko Sopić Foto: Printscreen/X

Fudbaleri Rijeke u Hrvatskoj grabe ka tituli veoma krupnim koracima, što se videlo i nakon meča protiv Hajduka, gde su slavili sa 1:0. Nakon tog meča, trener Riječana Željko Sopić je uputio apel Istri da dopusti navijačima da dođu na derbi, međutim, naišao je na žustre odgovore.

Željko Sopić je zatražio od Istre da dopusti navijačima Rijeke da uđu na istočnu tribinu, kako bi svi mogli da uživaju u "Derbiju della Učka", no, Istra je odgovorila samo dan kasnije.

- Tribina jug je rasprodaTa. Tribina istok je zatvorena – ukoliko bude interesa od strane lokalne zajednice (što trenutno nije slučaj), uzeće se u obzir njeno otvaranje. Severna tribina i deo zapadne tribine od sredine prema jugu zatvoren je za onlajn prodaju / ulaznice je moguće kupiti isključivo fizički u Fan šopu Istre 1961 i na stadionu na dan utakmice i dan ranije. Navijačka obeležja gostujućeg kluba dopuštena su isključivo na južnoj tribini. Kao i na svim utakmicama, sigurnost je prioritet, kao i respekt prema domaćim navijačima - stoji u saopštenju Istre.

Međutim, osim njih, oglasili su se i Demoni, navijačka grupa iz Istre.

- Sopiću, inače bi rekli gospodine i poštovani ali vama to nikako ne možemo da kažemo jer niste ni jedno ni drugo. Vaše molbe su smešne, ne znamo zašto ne zamolite svoju upravu da osigura još 1000 ulaznica za Torcidu ili Bed Blu Bojse koji vam uskoro dolaze. Imate kavez za gostujuće navijače nedostojan ljudskih prava u 2024. godini, a imate obraza da tražite nešto od drugih. Rijeka nikada nije izašla u susret i dala nekome više od 5 odsto kapaciteta što je po vašim uslovima mizernih 400 ulaznica. Budite srećni da dobijete i južnu tribinu (1450 ulaznica) koja je ionako puno više od 5 odsto koliko vam po zakonu i pripada. Ukoliko nastavite sa ovakvim ponašanjem ubuduće bi se i to moglo promeniti - stoji u saopštenju Demona.

(Telegraf.rs)

Video: Najmlađi Grobari preskakali u ložu zbog selfija sa Saldanjom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA