Vreme čitanja: oko 1 min.

Napredak bodom na Krovu obezbedio plej-of Superlige: Pogledajte ko će još sve igrati sa Zvezdom i Partizanom

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kruševljani su sada prebrinuli sve brige oko opstanka

  • 1
Nebojša Bastajić Foto: MN Press / M. Metlaš

Fudbaleri kruševačkog Napretka poslednji su učesnici ovogodišnjeg izdanja plej-ofa Superlige Srbije, pošto su danas na Voždovcu protiv IMT-a uspeli da dođu do vrednog boda, koji ih je odvojio na +4 u odnosu na Novi Pazar pred poslednju rundu ligaškog dela takmičenja - 1:1 (0:1).

Time smo saznali da će u plej-ofu Superlige igrati Zvezda, Partizan, TSC, Vojvodina, Radnički 1923, Čukarički, Mladost Lučani i Napredak Kruševac, a u plej-autu Novi Pazar, Radnički Niš, Spartak Subotica, Voždovac, IMT Novi Beograd, Javor Ivanjica, Železničar Pančevo i Radnik Surdulica.

Po propozicijama, poslednje dve ekipe napustiće društvo najboljih, dok će one na 13. i 14. mestu igrati baraž sa ekipama koje završe kao treća i četvrta u plej-ofu Prve lige Srbije.

IMT se za sada nalazi na "crvenom" 13. mestu koje vodi u baraž posle današnjeg boda, a za njega može da zahvali Milošu Lukoviću, koji je postigao izjednačujući pogodak u 62. minutu meča.

Sa druge strane, pogodak za Napredak postigao je Nebojša Bastajić još tokom prvog poluvremena u 34. minutu na asistenciju Saše Marjanovića.

Ostaje da se vidi samo kakav će biti poredak u gornjem i donjem delu tabele posle 30. kola, posle čega će se znati i tačan raspored igranja utakmica.

(Telegraf.rs)

Video: Navijačica Pazara se držala za uši posle topovskog udara Grobara, jedan navijač bio krvav

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA