Samardžić dao gol protiv "nesuđenog" Intera, ali su Neroazuri ipak sila: Golom u 95. minutu stigli do pobede

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Bio je to i više nego precizan udarac Lazara

Fudbaleri Udinezea posle velike drame poraženi su od Intera u utakmici 31. kola italijanske Serije A, pošto su primili gol duboko u nadoknadi vremena, a treba naglasiti da su posle prvog poluvremna vodili golom Lazara Samardžića - 1:2 (1:0).

Srpski reprezentativac je očigledno raspoložen protiv ekipe iz Milana u koju je trebalo da pređe proteklog leta. Tako, u 40. minutu je odlično prošao po desnoj strani, izvukao se na šut, a onda preciznim udarcem doneo svom timu prednost od 1:0.

Pogledajte kako je sve izgledalo na licu mesta:

Da podsetimo, Samardžić je rođen u Berlinu i ponikao je u tamošnjoj Herti, gde je posle samo 3 meča u seniorskoj konkurenciji prešao u Red Bul Lajpcig, ali tamo nije uspeo da se izbori za minutažu pa je otišao u Udineze, gde je jedan od najboljih igrača.

Zbog toga je upravo bio jedan od najtraženijih fudbalera na Apeninskom poluostrvu ovog leta, a za njega su se uz Inter zanimali i Juventus i Milan. Ipak, do transfera nije došlo i on sa velikim uspehom igra za Udineze.

Međutim, Inter je u nastavku uspeo da u potpunosti preokrene rezultat na ovom meču, prvo preko Hakana Čalhanoglua koji je realizovao penal u 55. minutu, a zatim i pomenutim pogotkom zaista duboko u nadoknadi.

Tada je Fratezi u 95. minutu dočekao jednu odbijenu loptu i na kraju je uspeo da je smesti u mrežu.

(Telergaf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA