≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveni šokantni detalji: Evo kako su "pale" zastave Zrinjskog - upad u stan, povređen navijač, pa krađa!

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zagrevanje pred mostarski derbi...

  • 1
Crvena Zvezda - Vojvodina, Navijači Foto: Nikola Tomić

Najvatreniji navijači FK Velež, popularni "Red Army" zaplenili su većinu glavnih zastava navijača Zrinjskog, popularnih Ultrasa. Sve ovo samo je uvertira u mostarski derbi koji se igra ove subote. 

Naime, na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj je veliki broj transparenata Ultrasa. Red Armys se pohvalio na društvenim mrežama, a vrlo brzo objavljeni su i navodni detalji celog slučaja.

Zrinjski je u utakmici 25. kola bosanskohercegovačke Premijer lige deklasirao Zvijezdu 09 na domaćem terenu, a navijače tog kluba posle utakmice je dočekao šok jer su ukradeni svi transparenti koje su doneli na utakmicu.

Kako prenosi 24sata.hr, navijači Velža upali su u stan muškarcu koji je čuvao navijačke transparente Zrinjskog i nasilno mu oduzeo sve.

Prema informacijama Hercegovine.info, jedan navijač Zrinjskog je povređen. Sve je ovo uvertira u mostarski derbi koji se igra u subotu.

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragon

    9. april 2024 | 18:53

    Kad ti neko upadne u stan i pritom te povredi ,to više nema veze sa navijanjem pa ni sa huliganstvom vać sa kriminalom.A samim tim što ih je više uletelo u stan i prebilio jednog čoveka znači da nije ni šmekerski tako da ja ne bih ugasio grupu jer su zastave ukradene pederski,a ne otete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA