Vreme čitanja: oko 1 min.

Ronaldo napravio haos: Frustrirani Portugalac dobio crveni karton, pa hteo da udari sudiju

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Portugalski fudbaler našao se u centru pažnje, pošto je zbog udaranja protivnika laktom, dobio crveni karton u 86. minutu

  • 4
Kristijano Ronaldo Printscreen: Twitter/@terrificprodig1

Fudbaleri Al Hilala plasrali su se u finale Superkupa, pošto su u polufinalu eliminisali ekipu Al Nasra, predvođenu Kristijanom Ronaldom sa 2:1.

Upravo portugalski fudbaler našao se u centru pažnje, pošto je zbog udaranja protivnika laktom, dobio crveni karton u 86. minutu.

Ipak, ni tu se nije zaustavio, već je ušao u raspravu sa arbitrom, nakon čega je pesnicom krenuo ka glavnom sudiji, gestikulirajući tako da želi da ga udari, ali se na kraju suzdržao da to ne uradi.

Kako je to izgledalo možete pogledati ispod.

Pdsetimo, Al Hilal će u finalu, u četvrtak, igrati protiv Al Itihada, koji je u prvom polufinalu savladao Al Vehdu 2:1, a Karim Benzema postigao je prvi gol i konačno prekinuo golgeterski post.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    9. april 2024 | 10:37

    Ronaldno treba sto pre da se penzionise, ne znam da se kontrolise.

  • Djordje

    9. april 2024 | 10:38

    Ronaldno evo zasto je Mesi klasa za tebe. Covek uziva odradio je svoje sad samo pare uzima, a ti kao da si upao u krizu srednjih godina

  • Zakasneli komentar

    10. april 2024 | 12:02

    To se zove strast i zelja za pobedom. Nesto sto ljudi sa gubitnickim mentalitetom nikada nece razumeti. Mesi ceo zivot u spaniji gde su drugi trcali za njega,otisao u francusku osramotio se. Sada igra tamo gde i baba moze da igra peske. Dzba ga fifa gurala, dala mu svetsko,dzba sve lopte zlatne kada se vidi i zna istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA