Vreme čitanja: oko 1 min.

Sprema se "bomba": Bivši igrač Mančester sitija sve bliže Marakani!

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli već rade na pojačanjima za narednu sezonu

  • 22
FK Crvenja zvezda, Marakana Foto: FK Crvena zvezda

Razmišljaju na stadionu "Rajko Mitić" uveliko i o pojačanjima za narednu sezonu, a prema poslednjim informacijama, u "Ljutice Bogdana" bi mogla da bude detonirana prava "bomba".

Kako je našem portalu nezavanično potvrđeno, bivši fudbaler crveno-belih, Luka Ilić sve je bliže povratku na Marakanu.

Ono što je posebno povoljno za Zvezdu, jeste to što bi Ilić među crveno-bele mogao da se vrati kao slobodan igrač, s obzirom na to da je prema navodima, odbio da produži ugovor sa Troom, koja je inače u sklopu "Siti grupe".

Samim tim, on bi u slučaju dogovora, u Zvezdu stigao bez obeštećenja, što je velika olakšica za crveno-bele. Prema pojedinim informacijama koje se mogu čuti, pominje se i trogodišnji ugovor, koji bi zadovoljio i Ilićeve finansijske uslove, te se čini da je dogovor sve bliži, jer, kako se može čuti, i sam fudbaler želi ponovo na Marakanu.

Luka Ilić protiv Zvezde MN Press

Podsećanja radi, Luka je zajedno sa svojim bratom Ivanom, prošao omladinske kategorije Zvezde, a potom je i za prvi tim crveno-belih odigrao 17 mečeva i postigao dva gola, pre nego što su obojica, u transferu teškom 5.500.000 prodati Mančester sitiju.

Ipak, iz redova "Građana" je išao po pozajmicama redom u Bredu i Tvente, da bi potom iz Sitija bio poslat u Trou, odakle je bio i na pozajmici u TSC-u. Ipak, u Troi se nije baš naigrao, te je iskazao želju da napusti klub.

Želja obe strane postoji, a ostaje nam da vidimo da li će do konačnog dogovora na kraju i doći.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte vodeći gol Orlića protiv Estonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalabic

    9. april 2024 | 12:45

    Sve neke bombe,neke haubice sve nesto vanzemaljko a kad trebe trt,ukake se najgori u EVROPI ubedljivo,a najskuplji igraci u istoriji.Za koga se stimuje ekipa?za ovo namesteno prvenstvo?Hahahahaa

  • Mačak

    9. april 2024 | 13:49

    I ja sam prošao pored stadiona Mančester Sitija...

  • Z

    9. april 2024 | 13:01

    Znaci nije mogao ni u Nots Kaunti hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA