≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi detalji "padanja" zastava "Ultrasa" iz Mostara: Huligani bili obučeni u molere, nosili i kante sa bojom

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaista filmska akcija

  • 0

Burno je bilo u Mostaru u ponedeljak uveče, kada su navijači Veleža, popularni "Red Army", uspeli da oduzmu gotovo sve udarne zastave najveće rivalske grupe "Ultrasa", odnosno pristalica Zrinjskog.

Navodno, sve se odigralo nakon utakmice Zrinjskog i Zvijezde 09, a sada su isplivali i novi detalji, koje javlja "Večernji list".

Od ranije je poznato da je više huligana Veleža napalo jednog navijača Zrinjskog, kod kojeg su nakon meča bile sve zastave koje su tog dana bile okačene na ogradi.

Kako piše pomenuti izvor, huligani su do detalja imali isplaniranu akciju, te su bili obučeni kao moleru, a čak su nosili i kante sa bojom.

Navodno, oni su presreli momka koji je nosio zastave kod ulaza u zgradu u naselju Rudnik, te su ga tukli i oteli mu obeležja.

Kako su svedoci izjavili, huligani su tom prilikom razbili i staklo na ulazu u zgradu, a tada su uplašili i nekoliko žena koje su se našle na tom mestu u to vreme.

Nakon akcije, huligani su ostavili kante sa bojom nedaleko od mesta incidenta.

Policijska istraga je u toku, a prebijeni navijač završio je u bolnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA