Vreme čitanja: oko 1 min.

Teška povreda bivšeg igrača Zvezde, hitno prevezen u bolnicu i ide na operaciju

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Polomio je ključnu kost

  • 0
Dejan Vidić Foto: MN Press/Marko Metlaš

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dejan Vidić doživeo je tokom vikenda tešku povredu i hitno je prebačen u bolnicu tokom meča protiv Željezničara!

Vidić je sada član dobojske Sloge i prvi je strelac Premijer lige BiH, ali je za njega sezona završena zbog toga što je polomio ključnu kost. Pomenimo da mu je nekoliko minuta ukazivana pomoć i da je odmah transportovan u Dom zdravlja Modriča.

- Iza nas je veoma ružan dan, sportski dan koji je prošao onako kako niko nije mogao da očekuje. Želim da upoznam javnost da je naš najbolji strelac u pripremi za operativni zahvat. Neminovna je operacija, u pitanju je ključna kost, potpuna dislokacija i oporavak će potrajati malo duže. Izgubili smo veoma jak oslonac u ekipi, ali svi smo uz Dejana, svi ljudi iz kluba i svim mi pojedinačno. Svi želimo da operacija protekne u najboljem redu, posle toga da oporavak prođe kako je predviđeno. Naš medicinski tim će pratiti svu situaciju i biti Dejanu na raspolaganju - rekao je u ponedeljak trener Sloge Vlado Jagodić.

Vidić je u Zvezdu stigao poslednjeg dana prelaznog roka 2018. godine iz Zlatibora. Potpisao je ugovor do 2022. godine, ali nije odigrao nijedan zvaničan meč za crveno-bele.

Išao je po pozajmicama u Zemun, Grafičar i Napredak, da bi po odlasku iz Zvezde bio član IMT-a. Od 2023. je član Sloge i dao je 16 golova na 23 meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA