≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šokantna scena u Crnoj Gori: Navijač snimljen dok vrši nuždu na stadionu, Varvari izbačeni sa tribina

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svašta ćemo videti na stadionima širom regiona

  • 4

Najveća utakmica u aktuelnoj sezoni Prve crnogorske fudbalske lige (1. CFL) odigrana je u utorak na "DG Areni" u Podgorici gde je Dečić dočekao ekipu Budućnosti. Pobednika nije bilo (1:1), a susret su obeležili veliki incidenti tokom prvog poluvremena.

Naime, popularni Varvari su nekoliko puta ubacivali baklje i predmete na teren koji se nalazi tik uz tribine, u dve situacije umalo pogodili igrače, a čak je u jednom trenutku petarda pukla neposredno pored dva fudbalera, među kojima je i njihov Adnan Orahovac.

Sve to je nateralo delegata utakmice da je prekine i naloži da se tribina sa gostujućim pristalicama isprazni, iako se to nije dopalo kapitenu "plavo-belih" Petru Grbiću, koji se žustro žalio.

Na kraju su navijači Budućnosti zaista napustili stadion, ali tek nakon pola sata pauze i to nakon razgovora sa svojim igračima, pa je meč nastavljen i završen je posle ukupno tri sata.

Još jedan detalj šokirao je, ali i nasmejao sve one koji su gledali TV prenos.

Kamera je u momentu napuštanja tribine popularnih Varvara usnimila jednog od navijača kako vrši nuždu u samom uglu, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

Što se samog meča tiče bivši fudbaler Partizana i Vojvodine Bojan Matić doneo je prednost Dečiću u desetom minutu, ali je nekadašanji igrač Crvene zvezde Đorđe Despotović u 64. prelepim pogotkom postavio konačan rezultat, koji ipak više odgovara timu iz mesta Tuzi.

Standings provided by Sofascore
(Telegraf.rs)

Video: Haos na utakmici u Crnoj Gori: Sukob navijača, letele baklje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    10. april 2024 | 10:07

    Ovaj ispišao punu gajbu piva. Sad da dodje Miljana da začini izmetom.

  • vanja

    10. april 2024 | 12:27

    Takav narod

  • TONI

    10. april 2024 | 13:14

    Sto se cudite, od Yuge je stvoren divlji zapad bez pravog Sherifa. Ovo je samo mali deo gadisti, sta se sve radi. Sve je odavno otislo u PM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA