Vreme čitanja: oko 1 min.

"Plašio sam se penala, jer nisam imao sreće tokom igračke karijere": Duljaj posle drame u Kupu Srbije

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan je ipak izbacio Voždovac

  • 3

Fudbaleri Partizana posle boljeg izvođenja penala uspeli su da se domognu mesta u polufinalu Kupa Srbije, pošto su izbacili Voždovac na domaćem terenu - 1:1 (penali, 4:3).  

Trener Partizana, Igor Duljaj istakao je da se pribojavao penal serije, pošto u igračkoj karijeri nije baš imao sreće u tom segmentu.

- Čestitke za sve aktere utakmice i one koji su igrali i one koji su došli po ovom teškom vremenu da gledaju. Odigrali smo kvalitetno, posebno u prvom poluvremenu, gde smo kontrolisali loptu, imali neke šanse, u drugom smo nastavili u istom ritmu, ali smo se opustili i stigla nas je kazna. Pribojavao sam se penala, jer kroz karijeru igračku nisam imao puno sreće kod penala. U svakom slučaju ono što se pamti je da prolazimo u naredno kolo. Želim da mladi kolega nastavi ovako, da kroz plej-of obezbedi svoju poziciju i da se vidimo i sledeće sezone.

Njegov kolega sa klupe Voždovca, Nikola Mitić konstatovao je da je njegov tim uspeo da dođe do penala i zadovoljan je tom činjenicom.

- Pa negde iz mom utakmicu, prvo poluvreme smo bili dalje od pritiska, u drugom je bilo mnogo bolje, iz toga smo imali neke mnogo bolje šanse, uspeli smo da postignemo gol, došli do penala. Da smo sada mogli da vratimo vreme, to bismo odabrali. Partizanu mnogo sreće i želim im sreću daljem toku takmičenja. 

(Telegraf.rs)

Video: Fenomenalan gol Voždovca protiv Partizana za izjednačenje: Pirgić u stilu najvećih majstora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Južna tribina

    10. april 2024 | 17:45

    Čime si ti nesrećo zadovoljan ?????????ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI

  • Sale

    10. april 2024 | 17:26

    Ovaj čovek nije normalan koga on z....... I godinu dana sramota

  • Nemoj tako

    10. april 2024 | 17:22

    Imao si igore 2003.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA