Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte penal seriju Partizana i Voždovca i kako je Jovanović postao heroj crno-belih

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Golman domaćeg tima je odbranio dva penala, plus još jedan tokom 90 minuta

  • 9

Uspeo je Partizan da se plasira u polufinale Kupa Srbije, i to teže nego što se očekivalo, nakon što je u sredu popodne savladao Voždovac zahvaljujući boljem izvođenju jedanaesteraca!

Posle 90 minuta na semaforu je stajalo 1:1, da bi golman Aleksandar Jovanović u penal seriji briljirao i odbranio je dva udarca. Najpre Neškoviću u prvoj seriji, zatim i Pirgiću u poslednjoj.

Bio je Jovanović blizu toga da odbrani i udarac Flemingsa, istom onom igraču kom je u drugom poluvremenu, pri rezultatu 1:0, zaustavio udarac sa 11 metara.

Golove za crno-bele dali su Jankovič, Nikolič Antić i Zahid, dok su za Zmajeve pogađali Žurđević, Petrović i pomenuti Flemings. Kako je sve to izgledalo, možete pogledati u video snimku na početku meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eki

    10. april 2024 | 18:50

    Partizan nikakav..nula od igre i on hoce u evropu svasta

  • GrobAr

    10. april 2024 | 18:36

    A penal čist za Ptz i to po istom kriterijumu kojim je sviran za Voždovac rikošet od tela u ruku, još je kod nas bio udarac na gol a kod njih igrači okrenuti leđima golu i lopta kontra od gola, rog šesnaesterca, toliko o objektivnosti suđenja...

  • Ibbra93

    10. april 2024 | 17:51

    A to sto nije bio na liniji!!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA