≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Raspršeni su najluđi snovi Lionela Mesija i Intera iz Majamija, ipak su još "zeleni" za velike stvari

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Monterej ih je i drugi put savladao u četvrtfinalu

  • 1
Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Najluđi snovi Intera iz Majamija i njegovih navijača raspršeni su u noći između srede i četvrtka, te su fantazije vrlo brzo postale frustracije nakon dvomeča četvrtfinala KONKAKAF Kupa šampiona protiv meksičkog Montereja!

Nakon poraza u prvom mečzu rezultatom 2:1, Inter je sa Lionelom Mesijem u startnoj postavi sada izgubio rezultatom 3:1 i nade da bi tim iz Majamija mogao da se nađe na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. otišle su u nepovrat.

Upravo tada ističe Mesijev ugvoor sa Interom, a eventualni odlazak na pomenuto takmičenje i dueli sa evropskim velikanima podigli mi američki fudbal na nove visine. Međutim, činjenica je da MLS trenutno nije ni na visini meksičke lige.

Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Mnogi će razloge Interovog ispadanja pronaći u tome što Mesi nije igrao prvi meč, dok su tu i velike greške koje su pravljene od strane njegovih saigrača u oba duela.

Monterje je u revašnu vodio sa 3:0 već posle sat vremena igre. Tačnije, Galjardo je u 64. pogodio treći put, nakon što su prethodno Vaskez u 31. i Berterame u 58. bili precizni. Jedini pogodak za Inter dao je Gomez u 85. minutu, na Mesijevu asistenciju, dok je Đordi Alba isključen u 78. zbog dva žuta kartona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • only in america

    11. april 2024 | 19:28

    nema milijardera iz katara da mu obezbede trofej

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA