Vreme čitanja: oko 1 min.

Španski velikan želi Omrija Glazera: Hoće li Zvezda ostati bez golmana na leto?

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sevilja želi Izraelca, ali i Srbina iz Leverkuzena

  • 5
Omri Glazer Foto: FK Crvena zvezda

Golman Crvene zvezde Omri Glazer mogao bi ovog leta de se preseli u Španiju, u redove Sevilje, tvrde tamošnji mediji!

Tačnije, o potencijalnom transferu Glazera piše renomirana "Marka" koja je izraelskog čuvara mreže navela kao jednu od opcija za Sevilju, uz napomenu da će tim iz Andaluzije imati "skraćeni budžet" ovog leta za pojačanja.

Uz Glazera, pominje se i mladi defanzivac Leverkuzena Filip Milojević koji ima austrijsko državljanstvo.

- Ekonomska situacija ne ostavlja mnogo manevarskog prostora. Mali budžet i malo prostora za neuspeh. Kao potencijalna pojačanja pojavljuju se imena Filipa Milojevića, defanzivca koji igra u drugom timu leverkuzena, zatim i golmana Omrija Glazera , kao i Kevina Denkija. S tim što je on bliži odlasku u Monako - stoji u tekstu "Marke."

Glazer ugovor sa Zvezdom ima do leta 2026. godine i iza sebe je ostavio sjajnu jesen u Ligi šampiona. Takođe, u Superligi je trenutno nesavladan oko 500 minuta. Trenutna cena prema Trnasfermarktu mu je 2,8 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    11. april 2024 | 10:41

    I zimus su ga stidljivo hteli al za dž! Što bi ga Zvezda prodavala i uopšte,a tek za neku siću,ako iko u Zvezdi ima mozga. I 3 milke da ti daju,gde da nađeš takvu golmančinu. Dečko se taman navikao na grad i Srbiju,a mi treba da igramo kvalifikacije za ligu šampiona na leto. Ne bih ga pustio ni za 5 milki, nego da sam drug Terzija,digo bi čoveku platu i betonirao bih ga na još 4 godine. Retko se viđa takav majstor kao Glazer. Ako bi neko ponudio 7,8 milki,pa i da sedneš i razmisliš. Sve ostalo deluje kao ozbiljna provokacija. Ima Zvezda šta da proda. Gomila klinaca,od Šljive,Đige,Stambenog,Kneževića,Mimovića,Maksimovića,pa i brata Šerifa... Ni broja im nema!

  • Burek

    11. april 2024 | 10:20

    Čudi me da neće Jovanovića, ipak je on skinuo penale Voždovcu :)

  • Munze

    11. april 2024 | 13:07

    Vodite ga, molim vas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA