≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ludnica na "Čika Dači": Radnički prvi put u istoriji ušao u polufinale Kupa, u haos meču protiv Novog Pazara

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izabranici Feđe Dudića igraju sve bolje

  • 4
Milutin Vidosavljević Printskrin: Arena Sport

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca savladali su na domaćem terenu ekipu Novog Pazara rezultatom 3:1, u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

Izabranici Feđe Dudića deluje sve bolje kako odmiče sezona, a njihovu snagu osetio je i klub sa Jošanice. Naime, Kragujevčani su meč rešili već posle prvog dela kada su golovima Bevisa i Vidosavljevića imali dva gola prednosti.

Igrao se 31. minut kada je Radnički brzo izveo prekid sa svoje polovine, lopta je došla do Bevisa koji je rutinski pogodio mrežu i doneo svom timu vođstvo. Posle samo četiri minuta Kragujevčani dolaze i do drugog pogotka.

Ćosić je pokušao da uputi centaršut sa desne strane, ali je lopta udarila u ruku Islamovića, a glavni arbitar meča pokazao je na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Milutin Vidosavljević i poslao loptu u gol za veliko slavlje na "Čika Dači".

Novi Pazar je preko Srećkovića smanjio rezultat, ali je Ortiz svojim prvim pogotkom od dolaska u Radnički u sedmom minutu nadoknade potvrdio pobedu svog tima.

Meč je obeležio i sukob članova stručnog štaba oba kluba, a sudija Dejan Trifković pokazao je put u svlačionicu pomoćniku Feđe Dudića, kao i pomoćnom treneru Novog Pazara.

Podsećanja radi, prolaz u polufinale kupa su pored Radničkog izborili Vojvodina, Partizan i Crvena zvezda. Inače, ovo je za Kragujevčane istorijski uspeh, jer nikada ranije nisu stigli do ove faze takmičenja.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako se mladi napadač Partizana izblamirao pred ekipom Voždovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA