≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Piksi se u restoranu sastao sa Aleksandrom Mitrovićem: Evo o čemu su pričali

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolji strelac se oporavlja od povrede

  • 5
Dragan Stojković Piksi i Aleksandar Mitrović Foto: FSS

Nešto više od dva meseca deli nas do prve utakmice fudbalera Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj protiv Engleske. Svi u stručnog štabu A selekcije sa posebnom pažnjom prate kako teče oporavak najboljeg strelca u istoriji nacionalnog tima Aleksandra Mitrovića.

Uz klupsku dozvolu Mitrović je stigao pre nekoliko dana u Beograd gde je uz nadzor ličnog trenera nastavio sa rehabilitacijom. O tome kako se oseća i šta se može očekivati u narednom periodu, obavestio je i selektora A reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija, koji mu je poželeo brz i uspešan povratak na teren.

Sastanak u centru Beograda protekao je kao i uvek u srdačnom razgovoru i prijatnim tonovima. Nije samo tema bila povreda Aleksandra Mitrovića već i kompletan plan i program koju našu najbolju selekciju očekuje uoči Evropskog prvenstva. Početak priprema i okupljanje A tima planirano je krajem maja (o konačnom datumu javnost će biti obaveštena blagovremeno). Selektor Stojković, zajedno sa saradnicima, do će tada detaljno pratiti formu svih kandidata za dres reprezentacije, što je bila praksa i pred svako ranije okupljanje.

Reprezentacija Srbije u Nemačku odlazi 11. juna iz Beograda. Do tada Orlovi će da odigraju dve prijateljske utakmice, 4. juna u Beču protiv Austrije i 8. juna u Stokholmu protiv Švedske.

(Telegraf.rs / FSS)

Video: Piksi uživo gleda derbi Superlige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aksel

    11. april 2024 | 18:23

    Znamo svi o čemu su pricali. Mitar tvrdi da je pizza najbolja ishrana a Piksi da je mućkalica. Imaju svoje pricipe preko kojih neće preći.

  • Sale

    11. april 2024 | 19:01

    Našla se dva intelektualca! A za čega služi FSS kada se nalaze po restoranima?!

  • dobro ondak

    11. april 2024 | 19:46

    obadvama pokazali visoke kvalitete u katar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA