≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika drama: Albanski fudbaler umalo živ izgoreo u svom Ferariju od 160.000 evra

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozio se sa svojim tastom

  • 0
Tomas Miler I Elseid Hisaj Foto: Tanjug / AP

Albanski fudbaler Elseid Hisaj preživeo je pravu dramu ovog ponedeljka nakon što mu se u toku vožnje zapalio automobil.

Tridesetogodišnji igrač Lacija je u izjavi za italijanske medije potvrdio informaciju, a potom se putem društvenih mreža obratio svojim pratiocima.

- Ćao svima, jutros su neki mediji preneli vest o događaju koji se desio pre nekoliko dana. Želim da naglasim da sam dobro, kao i osobe koje su bile sa mnom. Kvar na automobilu izazvao je početak požara dok sam vozio ulicom, odmah sam primetio situaciju i zaustavio se, srećom, bez ikakve štete na ljudima ili drugim vozilima. Nije bilo saobraćajne nesreće, jasno je da je sve u redu i koncentrisan sam na večerašnju utakmicu. Hvala svima na vašim porukama - napisao je Hisaj.

On je za saputnika imao svog tasta, ali na svu sreću sve se dobro završilo po njih dvojicu. Prema izveštajima, Hisajev Ferari vredeo je 160.000 evra.

Albanski internacionalac je tokom karijere nosio opremu Napolija, kao i Empolija. Za repezentaciju svoje zemlje dao je dva gola na 82 utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA