Vreme čitanja: oko 2 min.

Bandović pred vojvođanski derbi: "Vojvodina je veliki klub, ovde se uvek očekuje da pobeđuješ..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Strateg Vojvodine izneo svoja očekivanja...

  • 0
Božidar Bandović Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine su nakon plasmana u polufinale Kupa Srbije podigli samopouzdanje, a u okviru 30. kola Superlige Srbije Novosađani će na "Karađorđu" odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Pred ovaj susret svoja očekivanja izneo je strateg Vojvodine, Božidar Bandović.

Posle plasmana u polufinale Kupa Srbije, okrećemo se prvenstvu. Čestitam igračima na dominaciji, dobroj igri i zasluženom prolasku protiv teškog rivala. U nedelju nas očekuje teška utakmica zato što je TSC dobra i organizovana ekipa, koja ima i odličnog trenera. Opasni su u napadanju prostora, prave višak u sredini, defanzivno su takođe sinhronizovani, znaju da igraju presing i to je trenerov potpis – rekao je Bandović, a onda dodao:

- Moramo da budemo na visokom nivou, bićemo spremni kao i uvek da damo sve od sebe da pobedimo. Što se tiče igračkog kadra, Guram i Bjeković su i dalje povređeni, a Crnomarković neće igrati zbog žutih kartona. Nadam se da će Đorđević da bude spreman, Radulović trenira sa nama i mislim da će odigrati barem neku minutažu, u zavisnosti od toka utakmice.

Podsećanja radi, Vojvodina nije pobedila TSC na "Karađorđu", ali ovaj podatak preterano ne brine šefa stručnog štaba Novosađana.

- Nije opterećenje, jer za sve postoji prvi put i ja se nadam da ćemo pobediti. Vojvodina je veliki klub, ovde se uvek očekuje da pobeđuješ. Ovi momci zaslužuju punu podršku, jer će oni i u nedelju dati sve od sebe. Imaju veliku želju i istrajnost i verujem da je vreme da Vojvodina konačno pobedi TSC pred svojim navijačima - rekao je Bandović.

Za kraj je istakao da će Vojvodina biti oslabljena neigranjem Crnomarkovića.

- Crnomarković dobro igra, ali za mene je važno što kad god je do sada neko dobio šansu posle manje minutaže, on je odmah pomogao timu. Igrali smo bez Alekse, bez Radulovića, sada ćemo bez Crnomarkovića i ja ne želim da Vojvodina zavisi od jednog igrača. Oni su svi spremni, znaju da su svi jednako važni i uvek su svi uz tim i za mene je to potvrda da smo prava ekipa - završio je iskusni trener.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti utakmice Partizan - Voždovac u Kupu Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA