Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda časti najmlađe navijače: Besplatno na Železničar za decu do 14 godina

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Zvezde su na kraju podsetili navijače na cene ulaznica za sutrašnju utakmicu

  • 1
FK Crvena Zvezda - FK Partizan, Derbi Foto: Nikola Tomić

Ulaz na utakmicu Crvena zvezda - Železničar, koja na programu u nedelju od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić" biće besplatan za decu do 14 godina, saopštio je danas lider Superlige.

- Pred nama je novi prvenstveni meč na Marakani u kojem će Crvena zvezda dočekati Železničar iz Pančeva u nedelju od 17 časova, a klub obaveštava sve mališane starosti do 14 godina da će ulaz na istočnoj strani stadiona "Rajko Mitić" biti besplatan - stoji u objavi na sajtu Zvezde.

- Sve kapije na istoku najvećeg srpskog fudbalskog objekta biće širom otvorene za dečake i devojčice starosti do 14 godina, a da bi mališani bili deo neponovljivog iskustva neophodno je da budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i tima iz Pančeva - zaključuje se u klupskoj objavi.

Iz Zvezde su na kraju podsetili navijače na cene ulaznica za sutrašnju utakmicu: Sever – 400 dinara, Istok – 500 dinara, Zapad – 700 dinara, Tribina "Siniša Mihajlović" - 1.400 dinara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duka

    13. april 2024 | 23:47

    Deca uvek treba da udju besplatno bolje da su na stadijonu nego na ulici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA