Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladost GAT vezala treću pobedu u borbi za opstanak, Inđija preskočila Tekstilac pobedom nad Radničkim

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odigrane su utakmice 30. kola u Prvoj ligi Srbije

  • 1
FK Inđija-FK Radnik SM Foto: Printscreen/Youtube/Prva liga Srbije

Fudbaleri Inđije napravili su veliki korak u borbi za plasman u Superligu Srbije, pošto su na domaćem terenu savladali Radnički iz Novog Beograda u 30. kolu Prve lige Srbije sa čak 4:0 (0:0).

Sve golove su postigli u drugom poluvremenu i to u 49. minutu kada je strelac bio Stojanović, potom je osam minuta kasnije mrežu zatresao Janjić, dok su Maričić u 84. i Popović u 86. minutu dokrajčili goste.

Na ovaj način je Inđija preskočila Tekstilac na trećem mestu na tabeli sa 50 bodova, mada oni igraju sutra svoj meč sa Vršcem.

Sa druge strane, Radnički samo matematički nije ispao iz Prve lige Srbije, jer ima 15 poena manje od Metalca na poslednjem mestu na tabeli.

U drugom meču, Mladost GAT je bila bolja od Kolubare sa 3:1, čime je vezala treću pobedu u borbi za opstanak.

Poveo je domaćin preko Vukadinovića u 30. minutu, Šušnjar je duplirao prednost u 43. minutu, dok je Kiković smanjio na 2:1 u 53. Do kraja, Vukadinović je opet zatresao mrežu i postavio konačan rezultat.

U preostalom meču u borbi za opstanak, Metalac je savladao RFK Novi Sad sa 4:2.

(Telegraf.rs)

Video: Radnički trećim golom potvrdio pobedu nad Novim Pazarom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karlos

    15. april 2024 | 08:33

    Ocito da su se mnogi nadali ali slabo su se udali ,u svatove se ne ide bez (pip) a ocito bi da ide Indjija,Odzaci,.... Da ima nekog sistema u ovoj drzavi pola klubova bi se ugasilo .Pricamo o ulasku Indjije,smesno,godinama duguju novac igracima ,blokadi,.... dajte to da igraju klubovi sa novcem(dodusemalo ih je) jel se zna da se fudbal ne igra za klikere.Da ne pricamo o drugim "radnjama" tu smo sampioni ,a ocito da i tabela govori vise od reci ,kako ,pa ovako 1. Ofk(terza) 2.Jedinstvo (Matic) 3. INdjija (veciti duznici) 4. Odzaci(kum) 5.Smederevo (Branko M.) 6.Mitrovica (Nedimovic) ..... i sta dalje reci sve je jasno ko bude "jaci" (iz zagrade) TAJ CE "PROCI"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA